Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van Der Welle – De Vos is gespecialiseerd in het compleet afwerken van badkamers en het vakkundig zetten en leggen van tegelwerk. Van Der Welle – De Vos is een jong en dynamisch tegelzetbedrijf, die kwaliteit levert en waar u als klant centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, grote projecten en renovaties.

Badkamers

Renovatie van uw badkamer is één van onze kwaliteiten. Indien u dit wenst verzorgen wij het hele traject inclusief sloopwerk, installatiewerk en stucwerk, want service vinden wij erg belangrijk.

Keukens en toiletten

Voor de betegeling van keuken en toiletten bent u bij Van Der Welle – De Vos aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en ervaring om het werk professioneel en met de beste materialen te verrichten voor u!

Vloeren

Tegelzetbedrijf Van Der Welle – De Vos adviseert in het gebruik van vloerverwarming en verzorgt tevens de aanleg hiervan. Tevens voorzien wij uw vloeren graag van tegels of natuursteentegels.

Terras

Het leggen en afwerken van een terras met tegels of natuursteentegels behoort ook tot onze kwaliteiten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via email of telefoon, zodat wij u de passende antwoorden en oplossingen kunnen geven.